top of page
IMG_20220418_113208235_HDR.jpg

Lite om oss

Dina guider

Thomas - boendes i centrala Göteborg med ursprung från Karlstad där han cyklat det mesta som går att rulla på. Stark cyklist som sällan ger sig trots att han tycker att han kan skylla på åldern ibland =) Numer är Änggårdsbergen hans hemmaplan men han tar likväl en dagstur både norr eller söder om stan.


Mattias - vår teknikvirtous som gärna utmanar både uppför och nerför, tekniskt och kvickt, han blir lika glad när stora som små hinder övervinns, allt för att hitta bästa flow och smidigaste väg både upp och ner. Även Mattias är hemmahörande i centrala Göteborg och tillsammans med Thomas har de nog cyklat det mesta som är cykelbart i våra skogar.

Kajsa - med fart och fläkt fastnade hon direkt för utmanande freeride och stigcykling. Här har du en stigsäker cyklist som guidar framför allt norr om Göteborg men har gjort sina rundor i både Änggårdsbergen & Delsjön. Kajsa är även ambassadör för Specialized Concept Store och ansvarar för Joyride - Trailcykling för tjejer! 


Christian - Stigcyklisten som bestämde sig för att skapa det han själv vill ha - ett BikeHostel! Slottsskogens vandrarhem har han drivit med sin bror i över 20 år, alltid längst fram i ledet, modernt, flexibelt och med bästa läge i Linnèstaden, nära Slottsskogen och framför allt, 10 minuter rull till Änggårdsbergen! 

Här har vi basen med ett boende anpassat för cyklister, rengöring, mekställ, låsbart garage och  rum med cykelförvaring!


Sara - har turism och guidning som huvudsyssla, dock i Italien, där MTBresor står högt på listan. Fattade snabbt att Göteborg inte är att förneka som MTB-destination och har hängt i hasorna på Thomas & Mattias hela säsongen, permanentat fikastopp om cyklingen går över 45 minuter.... är du sugen på MTB i Italienska bergen så hittar du Sara här SarasItaly.com

Om oss: Om
Om oss: Pro Gallery
bottom of page